Wordt ‘biogondiër’ een nieuw woord in het woordenboek? Als het van ons afhangt: ja! Want bio eten, dat is lekker eten, met veel smaak én met respect voor de natuur.

In onze nieuwe radiospotjes voor bio hoor je hoe een man en een vrouw zich verlekkeren op heerlijke recepten – stoofvlees met frietjes, witloof met ham en groentequiche met geitenkaas - maar dan wel gemaakt met puur biologische ingrediënten. Want wij Belgen weten als geen ander wat goed eten is. Toch kunnen we onze klassiekers nóg beter maken. Door bioproducten te gebruiken heeft je bord stoofvlees, quiche of witloofrolletjes ook een positieve impact op natuur en dier.

Word jij ook Biogondiër?

De radiospots sporen je aan om voortaan door het leven te gaan als Biogondiër. Want bio, dat is niet alleen sla, courgette en aardappelen eten. Het bio-aanbod is enorm breed en je vindt er alles om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten. Bio kan dus zonder veel moeite deel uitmaken van je leven. En als Biogondiër help je de wereld een beetje door te doen wat je graag doet: lekker eten en drinken. Mooi meegenomen!

Goed eten doet goed!

Beluister de spots en word ook extatisch over bio!

De spots zijn nog tot 2 juni te horen op Radio 1, MNM en Studio Brussel.