Neem je mee een kijkje in het leven van bioproducten? Ze worden groot op de schoonste boerderijen - waar kippen en koeien onbezorgd scharrelen en grazen, waar de grond wordt bewerkt met respect voor het milieu. Ze zijn puur en boordevol natuur, en worden nóg lekkerder als ze met wat liefde klaargemaakt worden.

De mooiste producten vertellen het schoonste verhaal

Bioproducten hebben een fantastisch levensverhaal! Ze krijgen immers de tijd om kind te zijn en groeien gezond op. Ze weten zich omringd door hun roots en hebben de hele tijd contact met hun vriendjes, of dat nu dieren of planten zijn. Ze genieten van een heerlijk uitzicht en worden zacht behandeld en omringd met de beste zorgen. Ze mogen rustig hun tijd uitdoen zonder dat ze zich naar de eindmeet moeten haasten. En uiteindelijk bezorgen ze ons voeding met kwaliteit en een heerlijke smaak op ons bord.

Luister dus naar hun levensverhaal en overtuig jezelf dat bio de moeite waard is om voor te kiezen!

Kijken!

Op 6 juli lanceert VLAM deze nagelnieuwe tv-spot voor bio op televisie en online. Er zijn vier versies, één voor elke seizoen. Van 6 juli tot 2 augustus zie je de eerste tv-spot op de zenders één en Canvas. Daarnaast is hij ook te zien op Vier en nog enkele kleinere zenders. Het tweede ‘seizoen’ wordt uitgezonden in september. De campagne wordt vervolgd in 2021-2022.